Viu una Setmana Santa inoblidable a Llançà i Roses

Viu una Setmana Santa inoblidable a Llançà i Roses

Amb la Setmana Santa 2024 a la volta de la cantonada, és el moment perfecte per planificar una escapada que combina tradició, cultura i la bellesa natural de la Costa Brava. Llançà i Roses es presenten com a destinacions ideals per a aquells que busquen viure aquestes dates d’una manera especial. Participa en processons, passions i altres activitats que es duen a terme a tota la comarca de l’Alt Empordà. Company Turístic, t’oferim l’oportunitat d’experienciar-ho, des del 22 de març fins el dilluns 1 d’abril, en aquests pintorescs pobles, allotjant-te en els nostres apartaments turístics que prometen comoditat, ubicació estratègica i el toc personal que busques per a les teves vacances.

Descobreix Llançà, un oasi de pau

Llançà t’espera amb els seus carrers tranquils i la seva atmosfera relaxada, ideal per desconnectar i viure la Setmana Santa d’una forma més íntima.

A més, Llançà ofereix paisatges naturals impressionants. Aprofita per explorar el Parc Natural del Cap de Creus mitjançant rutes de senderisme que et portaran a miradors amb vistes espectaculars al Mediterrani. Al final del dia, res millor que tornar al teu apartament de Company Turístic, on el confort i la privacitat et permetran recarregar energies per un nou dia de descobriment.

Roses, platges de somni

Més enllà de les tradicions, Roses et convida a gaudir de les seves àmplies platges i cales amagades, on la primavera se sent amb la suavitat del sol i el blau intens del mar. És el moment ideal per practicar esports nàutics o simplement relaxar-te a la sorra.

Allotjar-te en un dels nostres apartaments a Roses t’ofereix la llibertat de dissenyar les teves vacances a mida. Senteix-te com a casa mentre explores tot el que aquest vibrant poble té per oferir.

Company Turístic, la teva elecció per a una Setmana Santa memorable

Escollir Company Turístic per a la teva estada a Llançà o Roses significa optar per la qualitat, el confort i l’atenció al detall. Els nostres apartaments estan perfectament ubicats perquè aprofitis al màxim les activitats de Setmana Santa, sense renunciar a la tranquil·litat i el descans que busques en les teves vacances.

Et convidem a viure una Setmana Santa diferent aquest 2024, descobrint la riquesa cultural i natural de Llançà i Roses. No esperis més per reservar la teva estada amb nosaltres i assegurar-te una experiència única i inoblidable.

A Company Turístic, estem preparats per fer-te sentir com a casa, mentre descobreixes els encants d’aquestes dues joies de la Costa Brava. Consulta totes les opcions disponibles i reserva ja el teu apartament ideal per a una Setmana Santa que promet ser excepcional.

No deixis passar l’oportunitat de crear records que duraran tota la vida a Llançà i Roses amb Company Turístic!

Descobreix Roses a través dels seus gustos: No et perdis la ruta de tapes aquest 8 de març!

Aquest 8 de març fins al 17 de març, l’encantadora localitat de Roses es transforma en un paradís pels amants de la gastronomia amb la seva esperada ruta de tapes. Un esdeveniment que no només celebra la rica diversitat culinària de la regió sinó que també ofereix una experiència única per explorar Roses d’una manera diferent. A Company Turístic, et convidem a submergir-te en aquesta aventura gastronòmica mentre gaudeixes de la comoditat i l’estil dels nostres apartaments turístics.

La ruta de tapes és una oportunitat perfecta perquè tant locals com visitants descobreixin els secrets millor guardats de la gastronomia de Roses. Des de tapes tradicionals fins a innovacions culinàries, els participants podran degustar una varietat de plats que reflecteixen la rica cultura i tradició de la zona. A més, és una excel·lent manera de donar suport als restaurants i bars locals, que s’esforcen per oferir experiències memorables a cada comensal.

Per aquells que busquen més que només una experiència culinària, Roses ofereix paisatges impressionants, platges de somni i un ric patrimoni històric. Llogar un dels nostres apartaments turístics et donarà la base perfecta per explorar tot el que Roses té per oferir, assegurant que la teva estada sigui tan còmoda i relaxant com sigui possible.

Per què reservar amb Company Turístic?

Ubicació privilegiada: Els nostres apartaments estan situats en punts estratègics de Roses, permetent-te estar a prop de totes les activitats de la ruta de tapes.

Confort i privacitat: Gaudeix de la comoditat de tenir el teu propi espai, amb totes les comoditats que necessites per sentir-te com a casa.

Flexibilitat: Oferim opcions per a tots els gustos i pressupostos, des d’estudis acollidors fins a apartaments de luxe.

No deixis passar l’oportunitat de viure Roses d’una manera única.

Reserva la teva estada amb nosaltres a Company Turístic i prepara’t per a una experiència inoblidable.

Consulta totes les opcions disponibles AQUÍ.
T’esperem per descobrir junts els sabors de Roses!