Descobreix Roses a través dels seus gustos: No et perdis la ruta de tapes aquest 8 de març!

Aquest 8 de març fins al 17 de març, l’encantadora localitat de Roses es transforma en un paradís pels amants de la gastronomia amb la seva esperada ruta de tapes. Un esdeveniment que no només celebra la rica diversitat culinària de la regió sinó que també ofereix una experiència única per explorar Roses d’una manera diferent. A Company Turístic, et convidem a submergir-te en aquesta aventura gastronòmica mentre gaudeixes de la comoditat i l’estil dels nostres apartaments turístics.

La ruta de tapes és una oportunitat perfecta perquè tant locals com visitants descobreixin els secrets millor guardats de la gastronomia de Roses. Des de tapes tradicionals fins a innovacions culinàries, els participants podran degustar una varietat de plats que reflecteixen la rica cultura i tradició de la zona. A més, és una excel·lent manera de donar suport als restaurants i bars locals, que s’esforcen per oferir experiències memorables a cada comensal.

Per aquells que busquen més que només una experiència culinària, Roses ofereix paisatges impressionants, platges de somni i un ric patrimoni històric. Llogar un dels nostres apartaments turístics et donarà la base perfecta per explorar tot el que Roses té per oferir, assegurant que la teva estada sigui tan còmoda i relaxant com sigui possible.

Per què reservar amb Company Turístic?

Ubicació privilegiada: Els nostres apartaments estan situats en punts estratègics de Roses, permetent-te estar a prop de totes les activitats de la ruta de tapes.

Confort i privacitat: Gaudeix de la comoditat de tenir el teu propi espai, amb totes les comoditats que necessites per sentir-te com a casa.

Flexibilitat: Oferim opcions per a tots els gustos i pressupostos, des d’estudis acollidors fins a apartaments de luxe.

No deixis passar l’oportunitat de viure Roses d’una manera única.

Reserva la teva estada amb nosaltres a Company Turístic i prepara’t per a una experiència inoblidable.

Consulta totes les opcions disponibles AQUÍ.
T’esperem per descobrir junts els sabors de Roses!