Col·legi i Associacions Professionals

COL·LEGIS I ASSOCIACIONS PROFESSIONALS

Som socis fundadors de CEIGRUP Immobiliàries. Després de més de 30 anys s’ha consolidat com una marca de prestigi i professionalitat. Realitzem les accions de promoció i comercialització de la nostra oferta immobiliària, allotjament a la Costa Brava i lloguer turístic, conjuntament amb les nostres oficines associades a CEIGRUP a la Costa Brava (L’Escala, L’Estartit, Pals i Sant Antoni de Calonge).

Estem també integrats a la xarxa d’immobiliàries NAC PREMIER, que agrupa els millors professionals de reconeguda trajectòria i solvència a tota la geografia espanyola.

En compliment de la Llei 18/2007 i el Decret 12/2010 estem inscrits al Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya amb el número de aicat 1597.

RESPONSABILITAT i GARANTIA:

La nostra actuació professional està garantida amb una pòlissa de responsabilitat civil professional amb una cobertura fins a 600.000 euros i una assegurança de caució fins a un import de 240.000 euros, que garanteix les quantitats que es reben dels clients.

Estem col•legiats i associats als següents col•lectius professionals del sector:

ATA · COSTA BRAVA - PIRINEU DE GIRONA

ATA · COSTA BRAVA - PIRINEU DE GIRONA

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava – Pirineu de Girona (ATA) és l’associació que representa aquest sector en el territori gironí. Gestiona les reserves a milers de visitants en els més de 10.000 allotjaments turístics que ofereix al llarg de la Costa Brava i Pirineu de Girona.

L’ATA és una associació jove i dinàmica que avui dia agrupa més de 120 empreses, les quals ofereixen la major oferta legalitzada d’apartaments turístics de la Costa Brava i la resta de la província de Girona.

L’associació està integrada per agències de lloguer d’habitatges d’ús turístic i propietaris de blocs d’apartaments, empreses que treballen dia a dia per oferir els millors serveis als seus clients, sempre sota els criteris de la qualitat i la sostenibilitat.

COL·LEGI API DE GIRONA

COL·LEGI API DE GIRONA

El Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona és una corporació de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i amb plena capacitat d’obrar per al compliment de les seves finalitats, i es regeix pels principis d’independència i de democràcia participativa.

Les relacions del Col·legi amb les organitzacions col·legials d’àmbit estatal o supraestatal es regeixen pels principis de col·laboració i cooperació voluntàries, i es formalitzen mitjançant un acord o un conveni, sens perjudici del dret d’accés, d’acció i de representació directa del Col·legi davant totes les institucions estatals i supraestatals i de les funcions de representació generals que li corresponguin.

CAFGI - GIRONA

CAFGI - GIRONA

El Col·legi d’Administradors de Finques de Girona és una Corporació de Dret Públic que representa a tots els seus col·legiats, prestant nombrosos serveis als mateixos i preocupant-se per l’eficaç acompliment de les seves tasques, la seva formació i el seu correcte funcionament.

AGENTS EXCLUSIUS D'ASSEGURANCES

AGENTS EXCLUSIUS D'ASSEGURANCES

Som Agents Exclusius d’Assegurances amb el núm. 64455 pel Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona

Gremi de promotors i constructors de Girona

GREMI DE PROMOTORS I CONSTRUCTORS DE GIRONA

El Gremi de Promotors i Constructors de Girona va néixer l’any 1976, fruit de la presa de consciència d’un grup d’empresaris promotors-constructors, que varen veure la necessitat d’associar-se per afrontar conjuntament, els problemes i els reptes sorgits de l’exercici de l’activitat professional.

En el moment actual, la filosofia que guia al Comitè Executiu i la Junta Rectora, és la de no limitar-se a assessorar i resoldre problemes, sinó intentar preveure els mateixos abans que es produeixin, a base d’estar presents en l’elaboració de les Lleis, Decrets i Reglaments, tant Estatals, com Autonòmics, i també les Ordenances Locals, participant en les diferents Comissions Consultives de l’Administració, i així intentar portar a les mateixes les inquietuds i els coneixements dels professionals.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print