Contacte

Contacta amb company turístic

CONTACTA AMB COMPANY TURÍSTIC

Utilitza el següent formulari de contacte per qualsevol dubte. A Company Turístic estarem encantats de respondre qualsevol sobre consulta l’apartament de vacances a la Costa Brava que més s’adapti a les vostres necessitats.

Els camps marcats amb asterisc * són obligatoris.

Política de privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), IMMOSERVEIS J. COMPANY, S.L. amb CIF: B-17.290.602, informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a IMMOSERVEIS J. COMPANY, S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de IMMOSERVEIS J. COMPANY, S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades.

Aquestes dades podran ser utilitzades per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, IMMOSERVEIS J. COMPANY, S.L., C/ Pella i Forgas 7, 17600 Figueres (Girona) Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic info@finquescompany.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Les nostres oficines - ATENCIÓ PERSONALITZADA

Disposem de 2 oficines d’atenció als nostres clients pel lloguer d’apartaments de vacances a la Costa Brava: Llançà i Roses amb un equip humà degudament preparat i especialitzat en el lloguer turístic. Des d’aquestes oficines abastem a tota la Costa Brava Nord i els pobles de l’interior de l’Alt Empordà.

Oficines Finques Company
Oficines Finques Company
Oficines Finques Company
Oficines Finques Company

LLANÇÀ

C/ Castellar, 48-50
17490 Llançà (Girona)
Tel: (+34) 972 380 197
Fax:(+34) 972 380 881

Sílvia Fernández

Sílvia Fernández

Oficines Finques Company

ROSES

Av. Rhode, 171
17480 Roses (Girona)
Tel: (+34) 972 152 400
Fax: (+34) 972 150 459

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print