El Blog de Company Turístic

4 plans per gaudir de les Festes de Nadal

nadal
El pont més llarg de la tardor ja està aquí i les festes de Nadal en un no-res: reuneix a la teva parella, família o amics i comenceu ja a pensar en plans per gaudir del pont de desembre i de les Festes de Nadal. Nosaltres ja hem fet els deures i hem recopilat 4 idees de tot tipus per esprémer al màxim aquests dies. Des de turisme rural a la sorra de la platja, passant per una estació d’esquí, tenim plans per a tots els gustos!

El pont més llarg de la tardor ja està aquí i les festes de Nadal en un no-res: reuneix a la teva parella, família o amics i comenceu ja a pensar en plans per gaudir del pont de desembre i de les Festes de Nadal en apartaments turístics a la Costa Brava. Nosaltres ja hem fet els deures i hem recopilat 4 idees de tot tipus per esprémer al màxim aquests dies. Des de turisme rural a la sorra de la platja, passant per una estació d’esquí, tenim plans per a tots els gustos!

1. Pla Cultural

Si existís un rànquing de punts d’interès cultural per quilòmetre quadrat, les comarques de Girona ocuparien segurament un lloc destacadíssim. Les experiències culturals et sorprendran aquí i allà, començant per l’empremta històrica. En aquestes dates et recomanem el concert de Raphael, les visites guiades al Conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes o el tour de la Girona del Joc de Trons! No oblidis endinsar-te també en l’obra de Salvador Dalí ara amb una nova obra «Figura de perfil» al Museu Dalí de Figueres. Per aquestes experiències us recomanem apartaments turístics a la Costa Brava, absolutament diferents!

2. Pla Gastronòmic

La campanya gastronòmica «Temps d’Uriços» a Sant Feliu de Guíxols, visitar el Bib Gourmand que tenim a Llançà o les estrelles Michelin que farceixen el nostre entorn. A la Costa Brava tenim de tot. Tenim peix i marisc fresc, bona carn i embotits magnífics, un ampli ventall de productes de l’horta, i també un clima i un territori divers que juntament amb la nostra cultura gastronòmica donen uns resultats exquisits. Per acompanyar-ho tot, res millor que els vins de casa, els de la Denominació d’Origen Empordà. Però n’hi ha molts altres que també han fet de la nostra gastronomia tot un art i un símbol de les nostres comarques.

3. Pla Medieval i Nadalenc

La Banyoles medieval, els mercats de pessebres i l’exposició de Diorames i Pessebres als Castells del Baix Empordà. A moltes localitats trobaràs mercats amb tot allò que necessites, que se celebren en dates diferents. Els pessebres vivents et proposen un recorregut solemne i emocionant, habitualment quan es fa fosc, que et porta per diferents racons de poblets encisadors! I per aquest pla us recomanem un parell de vivendes en lloguer turístic amb llar de foc:

4. Pla Cicloturístic

Anar en bicicleta pels paratges del Cap de Creus és tota una experiència! Tu, la bicicleta i molts llocs per descobrir la Costa Brava. El cicloturisme et permet pedalar al teu ritme, els dies que vulguis i els quilòmetres que et vinguin de gust. Res millor que un apartament acollidor i rodejat de natura per quan torneu!

Compartir en xarxes socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

També et pot interessar

girona
General

Los 10 mejores planes y descubrimientos de mayo en la Costa Brava

En la Costa Brava la naturaleza, el campo y las montañas, están desbordadas de colores por las lluvias del mes de abril. Precisamente el colorido y la vistosidad de la naturaleza, encabezan el primer plan de este mes de mayo 2017. Si te animas con alguno de estos planes de mayo, consulta los apartamentos y casas vacacionales que os ofrecemos en la web de Company Turístic. Encontraras una buena selección de opciones para alojarte en Roses, Llançà, Port de la Selva, Perelada, Rabós y Albanyà.

Llegir més »