El Blog de Company Turístic

girona
General

Los 10 mejores planes y descubrimientos de mayo en la Costa Brava

En la Costa Brava la naturaleza, el campo y las montañas, están desbordadas de colores por las lluvias del mes de abril. Precisamente el colorido y la vistosidad de la naturaleza, encabezan el primer plan de este mes de mayo 2017. Si te animas con alguno de estos planes de mayo, consulta los apartamentos y casas vacacionales que os ofrecemos en la web de Company Turístic. Encontraras una buena selección de opciones para alojarte en Roses, Llançà, Port de la Selva, Perelada, Rabós y Albanyà.

Llegir més »
14 activitats gratuïtes per un cap de setmana en família a Llançà
General

14 activitats gratuïtes per un cap de setmana en família a Llançà

L’Ajuntament de Llançà ha programat pels mesos vinents de setembre, octubre i novembre 2017 tot un seguit d’activitats per realitzar en família els caps de setmana. Seguint el model d’activitats del «Llançà Summer 2017» es proposa des de visites guiades familiars, culturals i de natura, a sortides i altres activitats culturals molt interessants i en la seva majoria, gratuïtes.

Llegir més »
nadal
General

4 plans per gaudir de les Festes de Nadal

El pont més llarg de la tardor ja està aquí i les festes de Nadal en un no-res: reuneix a la teva parella, família o amics i comenceu ja a pensar en plans per gaudir del pont de desembre i de les Festes de Nadal. Nosaltres ja hem fet els deures i hem recopilat 4 idees de tot tipus per esprémer al màxim aquests dies. Des de turisme rural a la sorra de la platja, passant per una estació d’esquí, tenim plans per a tots els gustos!

Llegir més »