Llançà

Taula de continguts

Llançà (Girona)

Llançà és un petita vila de pescadors situada al nord de la Costa Brava, molt a prop de la frontera amb França. Coneguda per la seva costa salvatge amb petites i agradables cales. Està envoltada per a uns espais naturals únics com ara: el Cap de Creus i l’Albera. Juntament, amb la seva riquesa patrimonial, fan d’ella el lloc ideal per a passar les seves vacances en companyia de la seva família, parella o amics.

Apartaments a Llançà
Apartaments a Llançà
Apartaments a Llançà
Apartaments a Llançà

La vila ofereix tot els serveis necessaris: centre sanitari, mitjans de transport, mercat setmanal, supermercats i petites botigues, gran varietat de restaurants, esports nàutics i, sobretot, una agenda cultural plena d’activitats i festivitats locals.

La nostra vila els ofereix des d’una excel·lent selecció de platges i cales tranquil·les, fins a un gran patrimoni històric amb restes prehistòriques i preromàniques. A més a més, ofereix una gran varietat d’activitats culturals i esportives, com festivitats al llarg de l’any. Disposa d’un important Museu de l’Aquarel·la. Aquesta àmplia oferta es complementa, a més,  amb el port esportiu i pesquer i el club nàutic situat a un port natural amb el Castellar, figura indispensable en el paisatge marítim llançanenc, amb més de 7 km de costa. És molt recomanable anar a veure l’arribada diària dels vaixells amb la pesca de les nostres costes, i comprar en els petits comerços al voltant del port.

Llançà
Llançà
Llançà
Llançà

Apartaments a Llançà

Ref: L158
HUTG-007635-76
Llançà
2
5
Apartament molt acollidor, situat a tan sols 100m de la platja del Port i molt a prop dels establiments comercials. Tot i trobar-se en el mateix centre del Port de Llançà, té una orientació que dóna als horts i muntanyes. L'apartament està finament decorat amb motius moderns i colors càlids. Es distribueix en 2 dormitoris dobles (un amb llit de matrimoni, un altre amb lliteres, menjador – sala d’estar amb sofà-llit, cuina americana, bany i terrassa amb vistes a la muntanya. Equipat amb rentadora, TV, forn, microones, vitroceràmica i calefacció. Inclou plaça de pàrquing en garatge comunitari. L’edifici disposa d'ascensor. HUTG-007635
Més detalls
Ref: L226
HUTG-003300-56
Llançà
1
3
Apartament petit i molt acollidor, situat en residencial amb piscina comunitària oberta de juny a setembre i WIFI, a tan sols 200 m. de la platja de La Farella, i a 400 m. del centre del Port de Llançà. Disposa d’un dormitori amb llit de matrimoni, menjador – sala d’estar amb sofà-llit, cuina americana, bany i terrassa. Equipat amb forn, rentadora i TV. Disposa de garatge. No es permeten animals. Ideal per una parella. HUTG-003300
Més detalls
Ref: L193
HUTG-007642-26
Llançà
1
4
Apartament molt acollidor i assolellat a planta baixa, situat a 50 m. de la platja de Grifeu i a 2 km. del centre de Llançà. Disposa d’un dormitori doble, menjador – sala d’estar amb sofà-llit, cuina americana, bany, terrassa amb algunes vistes al mar i jardí. Equipat amb microones, rentadora i TV. L’apartament s’ubica en una zona residencial molt tranquil·la i agradable, en un entorn molt proper a la costa, als camins de ronda i als parcs naturals del Cap de Creus i l'Albera. HUTG-007642
Més detalls
Llançà
Llançà
Llançà

Activitats a Llançà

Caiac a la Costa Brava

Caiac a la Costa Brava

Navegar en caiac pels magnífics entorns del Parc Natural del Cap de Creus i del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà és una experiència inoblidable. Tant sigui amb amics, família, parella o tot sol estem segurs que gaudiràs del caiac, del mar i dels recursos naturals d'aquest racó de la Costa Brava i l'Alt Empordà.

Ecoturisme a la Costa Brava

Ecoturisme a la Costa Brava

Per descobrir la costa de una manera ètica i sostenible, podràs trobar moltes propostes en aquesta web. Trobaràs informació sobre el Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera, sobre on poder aprendre a fer "birdwatching" al Parc Natural dels Aiguamolls, etc.

Parc Aquàtic

Parc Aquàtic

I per les famílies, una molt bona opció es de passar un dia al parc aquàtic AQUABRAVA de Roses. Que gaudeixin dels plaers aquàtics a AQUABRAVA i passin el dia més divertit i emocionant de l'estiu en un lloc ple de frescor i diversió. Un parc on experimentar en família o amb amics sensacions genials a bord de les seves atraccions.

Paracaidisme a Empúriabrava

A Empúriabrava trobaràs un parc d’activitats dedicat als esports de sensacions fortes, on podràs passar un dia en família mirant com s’enlairen les avionetes i salten els paracaigudes, i si ets molt valent pots fer un salt en tàndem! Just al costat trobaràs el túnel del vent on podràs prendre una copa mirant com s’entrenen els professionals i si t’atreveixes, podràs experimentar la sensació de volar fent un vol. A mès, just al costat s’ha inaugurat fa un parell d’anys, el “Wave club”, una atracció que recrea onades i permet practicar el surf, bodyboard, però també podràs fer beach vóley, o menjar una hamburguesa prenent al sol i escoltant bona música.

RUTA DEL VI A L'EMPORDÀ

Ruta del vi a l'Empordà

La Ruta del vi DO Empordà t'endinsa en una tradició molt arrelada a aquesta terra, que es remunta a temps dels romans. Ara, pots viure de prop aquesta part de la nostra identitat gastronòmica, descobrint tots els secrets dels vins de la D.O. Empordà. La cultura del vi es respira en el territori i les viles de Llançà i Roses són un bon punt de partida per a descobrir-la.
Encara que durant tot l'any pots gaudir d'activitats i esdeveniments organitzats als diferents cellers, restaurants i museus, hi ha dos moments àlgids en el calendari com la celebració de Vívid el Festival del Vi durant el mes d'abril amb un munt d'experiències al voltant del món del vi i el mes de Setembre amb la Mostra del Vi coincidint amb la verema.

Esports Aquàtics al Cap de Creus

Esports Aquàtics al Cap de Creus

T´agradaria aprendre a navegar amb Windsurf, Catamarà, Vela i/o Paddlesurf. Doncs et trobes al lloc adecuat, a la Costa Brava. A les localitats de Llançà, El Port de la Selva, Roses i Portbou un equip de professionals et garantitzen l´aprenentatge de totes les tècniques necessàries per a convertir-te en un expert navegant amb el windsurf, el catamarà i la vela, disfrutant alhora de la natura exhuberant d´aquest racó de l´Alt Empordà - Costa Brava (Girona).

Busseig al Cap de Creus

Busseig al Cap de Creus

El Cap de Creus és un lloc de busseig magnífic i fascinant, és una reserva natural fortament protegida, on la natura guarda tots els seus encants. Bussejar dins les seves aigües clares, és descobrir una fauna i flora submarina molt abundant i totalment intactes.

Monestir de Sant Pere de Rodes

Monestir de Sant Pere de Rodes

Situat al terme municipal del Port de la Selva, el Monestir benedictí de Sant Pere de Rodes, s'aixeca majestuós enmig de la muntanya dominant tota la península del Cap de Creus. Construït el segle X, és el màxim exponent de l'art romànic a les comarques gironines.

Museu Dalí (Figueres)

El Teatre-Museu Dalí, l’objecte surrealista més gran del món, ocupa l’edifici de l’antic Teatre Municipal, construcció del segle XIX destruït a la fi de la Guerra Civil. Sobre aquestes ruïnes, Dalí va decidir crear el seu museu.

Senderisme per la Costa Brava

Senderisme per la Costa Brava

Et proposem nombroses excursions per la Costa Brava, seguint rutes de gran recorregut (GR), petit recorregut (PR), senders locals (SL) i la xarxa Itinerànnia. A més, pots descobrir els camins de ronda que voregen la costa i que permeten conèixer platges i cales de la Costa Brava.

Parc Natural del Cap de Creus

Entre la terra i el mar, el Cap de Creus és un espai de gran bellesa, dotat d’una configuració geològica singular, amb estructures i afloraments que formen un conjunt únic al món. L’efecte de la tramuntana ha fet que apareguin formes d’erosió capricioses i ha transformat el paisatge d’una manera molt especial.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print