Roses

Taula de continguts

Roses (Girona)

Roses és una vila de cultura mediterrània i de marcada tradició turística i marinera. Es troba enmig d’un entorn natural únic, al nord de la Costa Brava, a menys de 30Km. de la frontera francesa, a 65 Km. de Girona i a 160 Km. de Barcelona. Els seus orígens es remunten al segle VIII a. C. amb l’arribada dels grecs i la fundació de la ciutat grega de Rhodes. Aquests fets històrics han marcat el que avui dia som: una vila moderna, culturalment activa i generosa fruït de la convivència amb altres pobles i civilitzacions.

Lloguer d'apartaments a Roses
Lloguer d'apartaments a Roses
Lloguer d'apartaments a Roses
Lloguer d'apartaments a Roses

Actualment Roses és una vila on hom pot gaudir de les precioses platges de gra fi i sorra blanca, admirar les vistes fabuloses des del Puig Rom, fer uns tranquils passejos per el Camí de Ronda, etc.

Roses disposa de tots els serveis sanitaris necessaris, espais de lleure (biblioteca, teatre, etc.), espais històrics (castells, dòlmens…), mercat cobert i mercat setmanal, cinema, gran varietat de restaurants, entre moltes altres coses. En resum, Roses és una vila totalment recomanable per passar-hi unes bones vacances, tranquil·les i agradables.

Lloguer d'apartaments a Roses
Lloguer d'apartaments a Roses
Lloguer d'apartaments a Roses
Lloguer d'apartaments a Roses

Lloguer d'apartaments a Roses

Ref: R113
HUTG-004933-37
Roses
2
5
1,5km
700m
Apartament molt agradable situat a Santa Margarida (Roses), a 1,5 km de la platja y 700m del centre, on es troben tots els restaurants, bars i botigues. L'apartament consta de 2 habitacions dobles (1 amb llit de matrimoni, l'altre amb dos llits individuals), menjador amb sofà-llit, cuina oberta, 2 bany complerts (un amb banyera, l'altre amb dutxa) i terrassa amb vistes a la piscina comunitària. Equipat amb microones, rentadora, TV-sat, tendal a la terrassa, aparcament privat. Ideal per per les families pel seu entorn tranquil i per la comoditat de disposar plenament d'unes instal·lacions amb piscina. HUTG-004933-37*WIFI DISPONIBLE DE 01/07/2024 A 30/08/2024
Més detalls
Ref: R300
HUTG-067410-04
Roses
1
4
Apartament totalment reformat ubicat en ple centre de Roses a només 150 metres de la platja. Consta d'una habitació interior amb llit de matrimoni, bany complet amb dutxa, sala d'estar-menjador equipat amb sofà-llit amb cuina oberta i sortida a balcó. Es troba a només 10 metres de zona de restaurants i supermercats. Ideal per a parelles per gaudir de Roses i el seu entorn.   No s'accepten festes ni mascotes. HUTG-067410-04
Més detalls
Ref: R129
HUTG-008615-00
Roses
2
4
2km
Apartament amb piscina comunitària, amb unes vistes magnífiques al mar. Situat a mitja alçada de la muntanyeta de Puig Rom (Roses), sobre la cala Canyelles Petites, a 2 km de la platja i 3,5 km del centre de Roses, en un edifici de tan sols 6 apartaments. L'apartament consta de dos dormitoris (un amb llit de matrimoni i l'altre amb 2 llits individuals), cuina americana, saló-menjador amb possibilitat de dormir 1 persona, bany amb dutxa i WC, un WC separat, i gran terrassa amb magnífiques vistes panoràmiques al mar. Equipat amb rentadora, microones, barbacoa, tendal, TV satèl·lit i WiFi gratuït. Piscina comunitària i pàrquing privat. En aquest apartament podrà gaudir còmodament d'unes instal·lacions amb piscina i d'unes precioses vistes al mar, en un entorn agradable i tranquil. HUTG-008615-00*WIFI DISPONIBLE DE 01/06/2024 A 30/09/2024
Més detalls
Roses
Roses
Roses
Roses

Activitats a Roses

Rutes per Roses

Rutes per Roses

T'agrada caminar, fer bici i estar envoltat de natura? Roses és el lloc perfecte per descobrir la Costa Brava salvatge. Gràcies a aquesta web, descobriràs una nova manera de gaudir la natura: podràs consultar moltes rutes autoguiades de la zona, i fins i tot descarregar una aplicació amb rutes de senderisme, excursions familiars, trekking, BTT, etc. Exemple de rutes per Roses: passeig d'alçada pel Cap de Creus/Puig de l'Àliga per veure tota la badia de Roses/Camí de Ronda de Roses a Montjoi, etc.

Rutes en barca

Rutes en barca

Et ve de gust un passeig en vaixell per descobrir el litoral i conèixer les precioses cales del Cap de Creus? Si vols fer una sortida original en una embarcació típica mallorquina, posa`t en contacta amb SALPEM

Esports nàutics Roses

Esports nàutics Roses

Si t'agraden els esports nàutics, estàs en el lloc perfecte, tan si vols aprendre, com si vols practicar el teu esport preferit i llogar el material. Roses ofereix moltes opcions: fer classes de paddlesurt, de vela, de windsurf, de hobbycat, kitesurf, etc.

Visitar Roses

Roses ofereix també moltes propostes culturals, com per exemple les següents visites guiades: - La Ciutadella de Roses: data del segle IV aC i aplega vestigis de diferents ocupacions dels darrers tretze segles. Ha sigut declarada conjunt historicoartístic l’any 1961. - El Castell de la Trinitat: construcció militar de l’any 1544 en forma d’estrella. Aquest singular castell permet veure unes vistes espectaculars d’una de les badies mes belles del món. - Ens les Masies Coll de Roses i Perafita (Celler Martín Faixó) podràs descobrir alguns dels vins de l’Empordà i fer visites amb tastos de vins i esmorzars de viticultor. Son algunes propostes que ofereix Roses i els seus voltants, per saber tot el que pots fer, visitar, els restaurants on pots testar la cuina típica catalana, etc....

Busseig a Roses

Busseig a Roses

Vols descobrir el fons de la Mediterrània i bussejar al Parc del Cap de Creus? Aquí tens algunes empreses de Roses que proposen aquest servei:

Caiac a la Costa Brava

Caiac a la Costa Brava

Navegar en caiac pels magnífics entorns del Parc Natural del Cap de Creus i del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà és una experiència inoblidable. Tant sigui amb amics, família, parella o tot sol estem segurs que gaudiràs del caiac, del mar i dels recursos naturals d'aquest racó de la Costa Brava i l'Alt Empordà.

Ecoturisme a la Costa Brava

Ecoturisme a la Costa Brava

Per descobrir la costa de una manera ètica i sostenible, podràs trobar moltes propostes en aquesta web. Trobaràs informació sobre el Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera, sobre on poder aprendre a fer "birdwatching" al Parc Natural dels Aiguamolls, etc.

Parc Aquàtic

Parc Aquàtic

I per les famílies, una molt bona opció es de passar un dia al parc aquàtic AQUABRAVA de Roses. Que gaudeixin dels plaers aquàtics a AQUABRAVA i passin el dia més divertit i emocionant de l'estiu en un lloc ple de frescor i diversió. Un parc on experimentar en família o amb amics sensacions genials a bord de les seves atraccions.

Paracaidisme a Empúriabrava

A Empúriabrava trobaràs un parc d’activitats dedicat als esports de sensacions fortes, on podràs passar un dia en família mirant com s’enlairen les avionetes i salten els paracaigudes, i si ets molt valent pots fer un salt en tàndem! Just al costat trobaràs el túnel del vent on podràs prendre una copa mirant com s’entrenen els professionals i si t’atreveixes, podràs experimentar la sensació de volar fent un vol. A mès, just al costat s’ha inaugurat fa un parell d’anys, el “Wave club”, una atracció que recrea onades i permet practicar el surf, bodyboard, però també podràs fer beach vóley, o menjar una hamburguesa prenent al sol i escoltant bona música.

RUTA DEL VI A L'EMPORDÀ

Ruta del vi a l'Empordà

La Ruta del vi DO Empordà t'endinsa en una tradició molt arrelada a aquesta terra, que es remunta a temps dels romans. Ara, pots viure de prop aquesta part de la nostra identitat gastronòmica, descobrint tots els secrets dels vins de la D.O. Empordà. La cultura del vi es respira en el territori i les viles de Llançà i Roses són un bon punt de partida per a descobrir-la.
Encara que durant tot l'any pots gaudir d'activitats i esdeveniments organitzats als diferents cellers, restaurants i museus, hi ha dos moments àlgids en el calendari com la celebració de Vívid el Festival del Vi durant el mes d'abril amb un munt d'experiències al voltant del món del vi i el mes de Setembre amb la Mostra del Vi coincidint amb la verema.

Esports Aquàtics al Cap de Creus

Esports Aquàtics al Cap de Creus

T´agradaria aprendre a navegar amb Windsurf, Catamarà, Vela i/o Paddlesurf. Doncs et trobes al lloc adecuat, a la Costa Brava. A les localitats de Llançà, El Port de la Selva, Roses i Portbou un equip de professionals et garantitzen l´aprenentatge de totes les tècniques necessàries per a convertir-te en un expert navegant amb el windsurf, el catamarà i la vela, disfrutant alhora de la natura exhuberant d´aquest racó de l´Alt Empordà - Costa Brava (Girona).

Busseig al Cap de Creus

Busseig al Cap de Creus

El Cap de Creus és un lloc de busseig magnífic i fascinant, és una reserva natural fortament protegida, on la natura guarda tots els seus encants. Bussejar dins les seves aigües clares, és descobrir una fauna i flora submarina molt abundant i totalment intactes.

Monestir de Sant Pere de Rodes

Monestir de Sant Pere de Rodes

Situat al terme municipal del Port de la Selva, el Monestir benedictí de Sant Pere de Rodes, s'aixeca majestuós enmig de la muntanya dominant tota la península del Cap de Creus. Construït el segle X, és el màxim exponent de l'art romànic a les comarques gironines.

Museu Dalí (Figueres)

El Teatre-Museu Dalí, l’objecte surrealista més gran del món, ocupa l’edifici de l’antic Teatre Municipal, construcció del segle XIX destruït a la fi de la Guerra Civil. Sobre aquestes ruïnes, Dalí va decidir crear el seu museu.

Senderisme per la Costa Brava

Senderisme per la Costa Brava

Et proposem nombroses excursions per la Costa Brava, seguint rutes de gran recorregut (GR), petit recorregut (PR), senders locals (SL) i la xarxa Itinerànnia. A més, pots descobrir els camins de ronda que voregen la costa i que permeten conèixer platges i cales de la Costa Brava.

Parc Natural del Cap de Creus

Entre la terra i el mar, el Cap de Creus és un espai de gran bellesa, dotat d’una configuració geològica singular, amb estructures i afloraments que formen un conjunt únic al món. L’efecte de la tramuntana ha fet que apareguin formes d’erosió capricioses i ha transformat el paisatge d’una manera molt especial.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print