Port de la Selva (El)

Taula de continguts

El Port de la Selva (Girona)

El Port de la Selva és un municipi situat al nord del Cap de Creus, a la Costa Brava. S’estén des del rec d’en Feliu a la cala de Galladera seguint la costa, i per l’interior limita amb els termes de la Selva de Mar, Llançà, Vilajuïga, Pau, Palau-saverdera, Roses i Cadaqués. Dintre d’aquest entorn trobem una gran riquesa de paisatges on es combinen la blavor del Mediterrani, la verdor de les vinyes i, aixecant-se arran de mar, muntanyes esculpides pel pas del temps amb cims d’alçades destacables com Sant Salvador (671 m.) i Puig de Queralbs (621 m.). 

Lloguer vacacional El Port de la Selva
Lloguer vacacional El Port de la Selva
Lloguer vacacional El Port de la Selva
Lloguer vacacional El Port de la Selva

El Cap de Creus, darrer contrafort dels Pirineus, on s’assenta la vila, té una morfologia amb costes escarpades resultants de l’acció erosiva del mar i vent, amb abundants valls fluvials inundades pel mar que originen una costa articulada amb cales pintoresques, caps elevats i promontoris abruptes, així com diverses illes.

L’any 1998 es va crear el Parc Natural de Cap de Creus, que protegeix poc més del 90% del terme municipal. Dins d’aquest àmbit, a més d’espais d’alt interès natural, hi ha un important patrimoni arquitectònic que ens permet resseguir la història de l’indret, en destaca especialment l’imponent monestir de Sant Pere de Rodes.

La vila disposa d’una bona xarxa comercial de proximitat i una variada oferta gastronòmica. Amb un miler d’habitants el Port de la Selva continua sent un poble tranquil, mantenint l’estructura tradicional dels ports pesquers malgrat arribar a multiplicar per 10 la seva població durant els mesos d’estiu.

Us desitgem unes bones vacances!

El Port de la Selva
El Port de la Selva
El Port de la Selva
El Port de la Selva

Lloguer vacacional al Port de la Selva

Ref: L261
HUTG-026684-24
Port de la Selva (El)
4
8
2.000
2.000
Apartament situat a la planta baixa d'una villa, situada en un indret privilegiat amb magnífiques vistes al mar i a Port de la Selva. Disposa de magnífica piscina, jardí i terrassa amb vistes al mar, i gandules per prendre el sol i descansar. Consta de dos dormitoris dobles ( un amb llit de matrimoni i un altre amb llits individuals), un dormitori individual i una sala de jocs que disposa de un llit de matrimoni i un altre individual. La cuina equipada amb forn i microones i ampli saló-menjador amb vistes al jardí i televisió. També dos banys complets, un amb banyera i l'altre amb dutxa. Aire condicionat, calefacció i Wifi. La planta superior pot estar ocupat pel propietari quan hi és però la piscina és d'ús privat a la planta baixa. La piscina cobreix en tota l'allargada, no hi ha zona per a nens sense cobrir. Des de dins la finca hi ha accés privat a l'allotjament. Zona residencial molt tranquil·la. L'aparcament s'ha de fer al carrer i no a dins de la finca. Per 7-8 persones. HUTG-026684
Més detalls
360º
Ref: L263
HUTG-007412-10
Port de la Selva (El)
2
6
25 m
Bonic àtic assolellat en primera línia de mar, amb àmplies terrasses i magnífiques vistes panoràmiques de la platja, de la Costa Brava nord, la Serra de Rodes i del poble d'El Port de la Selva. S’ubica just a l'entrada del poble, a prop dels comerços i serveis. Disposa de 2 dormitoris dobles (un amb llit de matrimoni i un altre amb lliteres), saló-menjador amb sofà-llit, cuina oberta, bany, lavabo. Equipat amb vitroceràmica, rentadora, forn, TV, aire condicionat/bomba de calor i WIFI 2GB. A la planta baixa es troba la piscina comunitària oberta fins el 12 octubre. Disposa de plaça de pàrquing però no d'ascensor. Ideal per passar unes vacances inolvidables al costat del mar. Per a 6 persones. HUTG-007412
Més detalls
360º
Ref: L267
HUTG-002494-39
Port de la Selva (El)
1
4
20
Àtic molt còmode situat en inmoble primera línia de mar a Port de la Selva, a 20 m de la platja de la Ribera i a pocs metres del centre, comerços i serveis. Disposa de 1 dormitori doble, saló-menjador amb sofà llit, cuina americana equipada amb vitroceràmica, forn i microone. Bany, rentadora, TV, Wifi amb 2 GB, i terrassa amplia amb vistes a la Serra de Rodes. Té plaça de pàrquing a l'exterior. Per a 4 persones. HUTG-002494
Més detalls
El Port de la Selva
El Port de la Selva
El Port de la Selva
El Port de la Selva

Activitats al Port de la Selva

Caiac a la Costa Brava

Caiac a la Costa Brava

Navegar en caiac pels magnífics entorns del Parc Natural del Cap de Creus i del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà és una experiència inoblidable. Tant sigui amb amics, família, parella o tot sol estem segurs que gaudiràs del caiac, del mar i dels recursos naturals d'aquest racó de la Costa Brava i l'Alt Empordà.

Ecoturisme a la Costa Brava

Ecoturisme a la Costa Brava

Per descobrir la costa de una manera ètica i sostenible, podràs trobar moltes propostes en aquesta web. Trobaràs informació sobre el Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera, sobre on poder aprendre a fer "birdwatching" al Parc Natural dels Aiguamolls, etc.

Parc Aquàtic

Parc Aquàtic

I per les famílies, una molt bona opció es de passar un dia al parc aquàtic AQUABRAVA de Roses. Que gaudeixin dels plaers aquàtics a AQUABRAVA i passin el dia més divertit i emocionant de l'estiu en un lloc ple de frescor i diversió. Un parc on experimentar en família o amb amics sensacions genials a bord de les seves atraccions.

Paracaidisme a Empúriabrava

A Empúriabrava trobaràs un parc d’activitats dedicat als esports de sensacions fortes, on podràs passar un dia en família mirant com s’enlairen les avionetes i salten els paracaigudes, i si ets molt valent pots fer un salt en tàndem! Just al costat trobaràs el túnel del vent on podràs prendre una copa mirant com s’entrenen els professionals i si t’atreveixes, podràs experimentar la sensació de volar fent un vol. A mès, just al costat s’ha inaugurat fa un parell d’anys, el “Wave club”, una atracció que recrea onades i permet practicar el surf, bodyboard, però també podràs fer beach vóley, o menjar una hamburguesa prenent al sol i escoltant bona música.

RUTA DEL VI A L'EMPORDÀ

Ruta del vi a l'Empordà

La Ruta del vi DO Empordà t'endinsa en una tradició molt arrelada a aquesta terra, que es remunta a temps dels romans. Ara, pots viure de prop aquesta part de la nostra identitat gastronòmica, descobrint tots els secrets dels vins de la D.O. Empordà. La cultura del vi es respira en el territori i les viles de Llançà i Roses són un bon punt de partida per a descobrir-la.
Encara que durant tot l'any pots gaudir d'activitats i esdeveniments organitzats als diferents cellers, restaurants i museus, hi ha dos moments àlgids en el calendari com la celebració de Vívid el Festival del Vi durant el mes d'abril amb un munt d'experiències al voltant del món del vi i el mes de Setembre amb la Mostra del Vi coincidint amb la verema.

Esports Aquàtics al Cap de Creus

Esports Aquàtics al Cap de Creus

T´agradaria aprendre a navegar amb Windsurf, Catamarà, Vela i/o Paddlesurf. Doncs et trobes al lloc adecuat, a la Costa Brava. A les localitats de Llançà, El Port de la Selva, Roses i Portbou un equip de professionals et garantitzen l´aprenentatge de totes les tècniques necessàries per a convertir-te en un expert navegant amb el windsurf, el catamarà i la vela, disfrutant alhora de la natura exhuberant d´aquest racó de l´Alt Empordà - Costa Brava (Girona).

Busseig al Cap de Creus

Busseig al Cap de Creus

El Cap de Creus és un lloc de busseig magnífic i fascinant, és una reserva natural fortament protegida, on la natura guarda tots els seus encants. Bussejar dins les seves aigües clares, és descobrir una fauna i flora submarina molt abundant i totalment intactes.

Monestir de Sant Pere de Rodes

Monestir de Sant Pere de Rodes

Situat al terme municipal del Port de la Selva, el Monestir benedictí de Sant Pere de Rodes, s'aixeca majestuós enmig de la muntanya dominant tota la península del Cap de Creus. Construït el segle X, és el màxim exponent de l'art romànic a les comarques gironines.

Museu Dalí (Figueres)

El Teatre-Museu Dalí, l’objecte surrealista més gran del món, ocupa l’edifici de l’antic Teatre Municipal, construcció del segle XIX destruït a la fi de la Guerra Civil. Sobre aquestes ruïnes, Dalí va decidir crear el seu museu.

Senderisme per la Costa Brava

Senderisme per la Costa Brava

Et proposem nombroses excursions per la Costa Brava, seguint rutes de gran recorregut (GR), petit recorregut (PR), senders locals (SL) i la xarxa Itinerànnia. A més, pots descobrir els camins de ronda que voregen la costa i que permeten conèixer platges i cales de la Costa Brava.

Parc Natural del Cap de Creus

Entre la terra i el mar, el Cap de Creus és un espai de gran bellesa, dotat d’una configuració geològica singular, amb estructures i afloraments que formen un conjunt únic al món. L’efecte de la tramuntana ha fet que apareguin formes d’erosió capricioses i ha transformat el paisatge d’una manera molt especial.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print