Detall d’allotjament

CASA TURRÓ - Magnífica casa de pedra a Palau Saverdera

Ref R304
HUTG-072261-80
Palau-saverdera

Descripció

Magnífica casa de poble ubicada en ple centre de Palau Saverdera a 50m del centre cívic. És una casa amb pedra vista molt ben cuidada, espaiosa i un encant especial. 
Consta de tres plantes. A la planta baixa es troba la cuina oberta completa amb tot l'equipament, un petit bany i el menjador juntament amb la sala-d'estar equipat amb aire condicionat. Seguidament hi ha un pati interior molt agradable on poder passar les tardes en família. 
En el primer pis, trobem una habitació doble amb llit de matrimoni, una habitació més petita i una sala de bany complet amb plat de dutxa. A la tercera planta hi trobarem la tercera habitació equipada amb un llit de matrimoni i televísió independent juntament a una zona de despatx. Disposa també d'aire condicionat en aquesta planta de la casa. Poden gaudir d'una espaiosa terrasa amb taules i cadires d'exterior en aquesta mateixa planta. 
És una casa ideal per gaudir de la tranquil·litat del poble en família i poder conèixer els magnífics racons de l'Alt Empordà.
HUTG-072261
Veure més

Multimedia

Equipament

Llit doble: 2
Llit individual: 1
Lavabo: 1
Dutxa: 1
Cuina: Cuina americana
Cuina elèctrica
Refrigerador combi
Aire condicionat
Rentavaixella
Forn
Microones
Cafetera
Rentadora
Planxa
TV
Equipament de cuina
Mobles de jardí
Mobiliari exterior
Assecador de cabells
WIFI

Comentaris

0.0
Comentaris basats 0 comentaris Escriure comentari
Des de 520,00 € / Setmana
Reserves disponibles
Seleccioni unes dates vàlides
Selecciona les dates

Tarifes

Característiques

Tipus

Casa de poble

Població

Palau-saverdera

Capacitat

5 Persones

Habitacions

3

Lavabos

1

Banys

1

Vistes

Vista al carrer

Distància al mar

6km

Distància al centre

0m

Contacte amb l'agència

CONTACTE AMB L'AGÈNCIA

Qualificació energètica

En tràmit
energy rating
-
-

Immobles Relacionats

Ref: R210
HUTG-028962-60
Palau-saverdera
3
6
5 km
200m
Casa de poble molt agradable a Palau-Saverdera, ideal per passar unes vacances tranquil•les lluny de l’estrés. Situada enmig del poble, la casa es distribueix en 3 plantes. A baix es troba un garatge tancat molt ample on es poden guardar 2 cotxes i un bany complet, ideal per dutxar-se després de la platja. La primera planta es compon de: un saló-menjador amb terrassa, una cuina tancada equipada amb cuina de gas, forn i microones, 3 dormitoris (cadascun amb 2 llits individuals) i un bany complet. A la segona i última planta hi ha una àmplia terrassa solàrium amb vistes panoràmiques molt maques a la badia de Roses i els Pirineus. També disposa d’una espai tancat polivalent. Palau-Saverdera és molt apreciat pels aficionats al senderisme i és un lloc perfecte per gaudir d’una estada autèntica de pau a l’Alt Empordà. NO S’ACCEPTEN MASCOTES. HUTG-028962
Més detalls