Detall d’allotjament

CAN L'ABELLAIRE - Allotjament rural a Vilamaniscle totalment reformat en un entorn tranquil

Ref L273
HUTG-067622-02
Vilamaniscle

Descripció

Allotjament reformat situat en una antiga casa del casc antic del poble de Vilamaniscle, al peu del Parc Natural de l'Albera. Per a 6 persones. L'allotjament està situat al primer pis i consta de saló-menjador amb televisió, àmplia cuina equipada amb rentavaixelles, microones, torradora, cafetera i llar de foc elèctrica, tres dormitoris dobles (un amb llit de matrimoni, un amb dos llits individuals i el tercer amb llit niu). Bany amb dutxa i rentadora. Terrassa i barbacoa, amb vistes a la  muntanya, a la plana de l'Empordà i golf de Roses. Wifi gratuït. No disposa de pàrquing però es pot aparcar en una placeta al darrere. Durant l'estiu hi ha piscina pública molt tranquila i agradable amb molt bones vistes.
Entorn tranquil i agradable, enmig de la natura i amb possibilitats d’efectuar tot tipus d’activitats que es fan a la zona: rutes a peu o en bicicleta, visitar els cellers dels voltants i degustació dels vins DO. EMPORDÀ, activitats nàutiques a la vila de Llançà o de Roses que estan situades a pocs minuts de Vilamaniscle o també de la ciutat de Figueres.

El poble és tranquil, rural i romàntic. No hi ha trànsit, els carrers són estrets; les vinyes extenses i els olivars en terrasses comencen als afores de la localitat. Es poden fer caminades relaxants o conduir per les muntanyes. No obstant això, les extenses platges de sorra i petites cales -n'hi ha un munt d'elles a 18 minuts de distància en cotxe- moltes disposen d'aparcament i estan situades en un entorn natural i perfecte. No hi ha marees ni corrents de marea. La nostra regió, situada a l'extrem nord de la Costa Brava, ofereix infinites possibilitats per a l'exploració, que van des del Teatre-Museu Dalí de Figueres, amb la seva àmplia exposició de l'obra del surrealista pintor (1904-1989); a la històrica ciutat de Girona, on hi ha bars, restaurants i botigues de moda als carrers estrets del call jueu i la part antiga de la ciutat; el bonic poble de pescadors de Cadaqués on hi ha moltes exposicions de pintures; al parc Nacional del Cap de Creus parc amb els seus penya-segats, cales rocalloses, precipicis i el salvatge paisatge esquitxat de roca. Es poden fer excursions d'un dia des de Vilamaniscle a castells, monestirs (principal Sant Pere de Rodes), restes històriques gregues i romanes , Galeries d'art, festes de poble, cooperatives de vi, Museus, Parcs Naturals com els Aiguamolls on hi ha un gran santuari d'aus. Per als nens, tenim a prop una granja de conservació de tortugues grans i petites de tot el món. A deu minuts hi ha el poble fortificat de Peralada, on a l'estiu fan el Festival de Música Internacional, famós pel cava, també disposa d'un camp de golf de 18 forats i el preciós castell on hi ha ubicat un luxós casino. L'aeroport internacional de Girona (que apareix com Barcelona-Girona Costa Brava) està a una hora de distància i a dues de Barcelona. És necessari tenir cotxe. HUTG-067622

Veure més

Multimedia

Equipament

Llit doble: 1
Llit individual: 2
Llit-niu: 2
Dutxa: 1
Cuina: Cuina independent
Calefacció per bomba de calor
Cuina vitroceràmica
Refrigerador bàsic
Termo elèctric
Aire condicionat
Rentavaixella
Forn
Microones
Cafetera
Rentadora
Planxa
TV
Armaris de paret
Equipament de cuina
Barbacoa
Mobiliari exterior
Torradora
TDT
WIFI

Comentaris

4.0
Comentaris basats 1 comentaris Escriure comentari
  • Carlos Cuevas 31/03/2024
    La ubicación, pueblo muy tranquilo y con zonas para pasear o hacer excursiones.
    Suggeriments o millores: De los cinco colchones dos eran muy mejorables.
    4.0 de 5
Veure més
Des de 399 € / Setmana
Reserves disponibles
Seleccioni unes dates vàlides
Selecciona les dates

Tarifes

Característiques

Tipus

Pis

Població

Vilamaniscle

Capacitat

6 Persones

Habitacions

3

Banys

1

Vistes

A la muntanya

Distància al mar

14000 m

Distància al centre

25 m

Permet mascotes

Si

Contacte amb l'agència

CONTACTE AMB L'AGÈNCIA

Qualificació energètica

energy rating
264
48

Immobles Relacionats

No s'han trobat resultats en la recerca, si us plau, contacta amb nosaltres per ajudar-te.